Вебинар: Како се пријавити за Европску језичку ознаку и Базу језичких пракси

Са задовољством Вас позивамо на вебинар на тему „Како се пријавити за Европску језичку ознаку и Базу језичких пракси” који организујемо 06. 07. 2021. од 17 до 18 часова. Вебинар има за циљ да заинтересованим наставницима страног језика, представницима школа и других установа који спроводе наставу страног језика представи пропозиције конкурса  за Европску језичку ознаку и Базу језичких пракси  који су недавно објављени на сајту Фондације Темпус а за које је пријава тренутно у току.

Европска језичка ознака је признање чији је циљ да истакне и награди иновативне и креативне пројекте/иницијативе у области наставе и учења језика широм Европе. За Језичку ознаку могу се пријавити пројекти/иницијативе који су завршени или се налазе у завршној фази и имају конкретне видљиве резултате, а који су спроведени у Републици Србији. Рок за подношење пријава је 15. август 2021. године.

База језичких пракси биће објављена на вебсајту jezici.obrazovanje.rs и представљаће колекцију добрих и иновативних пракси у области наставе и учења страних језика на националном нивоу. Конкурс за Базу биће стално отворен и База ће се периодично допуњавати новим активностима.

Сви заинтересовани могу се пријавити на вебинар попуњавањем формулара који се налази на следећем линку: https://kvop.tempus.ac.rs/prijavni-formular-za-vebinar-konkursi-za-evropsku-jezicku-oznaku-i-bazu-jezickih-praksi/.

Пријављивање траје до 3. јула 2021. године до краја дана.

У случају питања, можете нам писати на имејл office@tempus.ac.rs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply