Позив за акредитовани семинар „Учење и настава страних језика кроз повезивање нејезичких и језичких предметних садржаја“

Фондација Темпус Вас са задовољством позива да се пријавите за семинар под називом „Учење и настава страних језика кроз повезивање нејезичких и језичких предметних садржаја” који ће се одржати 8. маја 2024. у Београду (Фондација Темпус, ул. Жабљачка 12).

Семинар је намењен представницима свих циљних група које су наведене у каталошком опису семинара (кат. бр. 973), а превасходно наставницима страних језика. Циљеви семинара су да се допринесе развоју компетенција за повезивање предметних садржаја и интегрисано учење нејезичких и језичких садржаја, да се оствари сарадња на нивоу школе како би се поменуте компетенције развијале и да се учесници упознају са ресурсима који  могу да им користе у међупредметном повезивању језичких и нејезичких садржаја.

Семинар је акредитован у Заводу за унапређење образовања и васпитања и носи 8 бодова. Учешће је бесплатно, а евентуални трошкови превоза и смештаја нису покривени.

Како бисте се пријавили потребно је да попуните електронски формулар који је доступан на овом линку, најкасније до 21. априла 2024. године до краја дана.

Позивамо Вас да се што пре пријавите за ову обуку јер је број учесника ограничен. У случају прекобројних пријава, критеријуми којима ћемо се водити при одабиру учесника биће пре свега исказана мотивација за учешће у обуци, а потом и разноврсност установа и време пријаве.

Уколико имате питања, можете да нам пишете на имејл-адресу jezici@tempus.ac.rs.