Вебинар: „Европска језичка ознака – иницијатива Европске комисије и пропозиције конкурса који организује Фондација Темпус”

Са задовољством Вас позивамо на вебинар на тему „Европска језичка ознака: иницијатива Европске комисије и пропозиције конкурса који организује Фондација Темпус” који ће се одржати 14. новембра 2022. од 15 до 16 часова у оквиру Еразмус+ недеље, путем платформе Microsoft Teams.

Циљ вебинара је да заинтересованим наставницима страног језика, представницима школа и других установа који спроводе наставу страног језика или Еразмус+ пројекте у овој области представи иницијативу Европске комисије – Европску језичку ознаку

Европска језичка ознака је признање чији је циљ да истакне и награди иновативне и креативне пројекте/иницијативе у области наставе и учења језика широм Европе. За Језичку ознаку могу се пријавити пројекти/иницијативе који имају конкретне видљиве резултате, а који су спроведени у Републици Србији.

Сви заинтересовани могу се пријавити на вебинар попуњавањем формулара који се налази на следећем линку: https://forms.office.com/r/nkRBpnemdE. Сви учесници добиће имејл са приступним линком за праћење вебинара.

Пријављивање траје до 13. новембра 2022. године до 12 часова.

У случају питања, можете нам писати на имејл jezici@tempus.ac.rs.