Vebinar: „Evropska jezička oznaka – inicijativa Evropske komisije i propozicije konkursa koji organizuje Fondacija Tempus”

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na vebinar na temu „Evropska jezička oznaka: inicijativa Evropske komisije i propozicije konkursa koji organizuje Fondacija Tempus” koji će se održati 14. novembra 2022. od 15 do 16 časova u okviru Erazmus+ nedelje, putem platforme Microsoft Teams.

Cilj vebinara je da zainteresovanim nastavnicima stranog jezika, predstavnicima škola i drugih ustanova koji sprovode nastavu stranog jezika ili Erazmus+ projekte u ovoj oblasti predstavi inicijativu Evropske komisije – Evropsku jezičku oznaku

Evropska jezička oznaka je priznanje čiji je cilj da istakne i nagradi inovativne i kreativne projekte/inicijative u oblasti nastave i učenja jezika širom Evrope. Za Jezičku oznaku mogu se prijaviti projekti/inicijative koji imaju konkretne vidljive rezultate, a koji su sprovedeni u Republici Srbiji.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na vebinar popunjavanjem formulara koji se nalazi na sledećem linku: https://forms.office.com/r/nkRBpnemdE. Svi učesnici dobiće imejl sa pristupnim linkom za praćenje vebinara.

Prijavljivanje traje do 13. novembra 2022. godine do 12 časova.

U slučaju pitanja, možete nam pisati na imejl jezici@tempus.ac.rs.