Poziv za dodatna mesta na radionici Okruženja koja podstiču učenje živih jezika Fondacije Tempus i Evropskog centra za žive jezike u Gracu

Fondacija Tempus nedavno je objavila poziv za radionicu Okruženja koja podstiču učenje živih jezika (engl. Learning environments where modern languages flourish – EOL) koja se organizuje u saradnji sa Evropskim centrom za žive jezike u Gracu. Kako je ostalo nekoliko slobodnih mesta na radionici, raspisan je poziv za popunjavanje tih dodatnih mesta.

Radionica će se održati onlajn, a glavni događaji planirani su za 4. novembar i 9. decembar 2021. godine dok je period između ova dva događaja planiran za rad učesnika u manjim timovima uz konsultacije sa voditeljima radionice. Plan aktivnosti na radionici kao i detaljnije biografije predavača možete pogledati ovde. Radionica je namenjena osnovnim školama i srednjim školama opšteg i stručnog usmerenja, odnosno dvočlanim ili tročlanim timovima koji će predstavljati ove škole.

Rok za prijave za dodatna mesta na radionici je nedelja, 24. oktobar do kraja dana, a zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem ovog formulara.

Sve detaljnije informacije o radionici možete naći ovde.

Nakon, razmatranja prijava i odabira učesnika, svi prijavljeni će dobiti informacije o statusu svoje prijave a učesnici čije je učešće odobreno i više informacija u vezi sa učešćem na samoj radionici.

Za sva dodatna pitanja koja se tiču prijave ili same radionice možete nas kontaktirati putem imejla office@tempus.ac.rs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply